Друк

Експерт: Європейський ринок залишається малодоступним для українських будматеріалів

on .

В наступному році ціни на українські будматеріали та послуги будівельників безумовно будуть зростати. Про це в ексклюзивному коментарі для UAINFO розповів експерт будівельного ринку Іван Салій.

Друк

Всеукраинский строительный саммит

on .

Залейте крепкий фундамент успешного, прибыльного и стабильного бизнеса

1 ноября 2018 года в конференц-холле "Космополит" пройдет Всеукраинский строительный саммит от Школы системного бизнеса "Бизнес-Конструктор" для собственников строительных компаний и их топ-менеджеров, а также тех, кто планирует заниматься строительным бизнесом.

Друк

Експерт: Держава не фінансує і не контролює будівництво, а лише перевіряє

on .

"Тотальні перевірки будівництва і, як результат, – корупція, в Україні перманентні. Перевірки і без доручення прем'єр-міністра є обов'язком державних служб", – сказав він.

Іван Салій нагадав, що в Україні зареєстрували законопроект, який забороняє вводити в експлуатацію житлові будинки без об'єктів соціальної інфраструктури – дитячих садків, шкіл та поліклініки.

Друк

14 вересня Німецьке товариство міжнародного співробітництва GIZ провело Конференцію "Енергоефективність на підприємствах: можливості та рішення"

on .

14 вересня 2018 року за підтримки Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України та Проекту "Консультування підприємств щодо енергоефективності" GIZ, відбулася конференція на тему: "Енергоефективність на підприємствах: можливості та рішення".

Друк

«Укрзалізниці» заборонили підвищувати тарифи на вантажні перевезення без згоди бізнесу

on .

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман доручив ПАТ "Укрзалізниця" проводити консультації з асоціаціями виробників щодо питання підвищення тарифів на вантажні перевезення, інформує 1NEWS з посиланням на прес-службу уряду.

Про це він заявив в ході робочої поїздки в Тернополі.

Друк

Німеччина планує податкові пільги для заохочення житлового будівництва

on .

Уряд Німеччини планує підтримати нові податкові пільги, щоб спонукати приватних девелоперів будувати нові орендні квартири, щоб впоратися з різким дефіцитом доступного житла, посиленого рекордним припливом біженців і мігрантів.

Понад мільйон прохачів притулку прибули до Німеччини з 2015 року, коли канцлер Ангела Меркель відкрила кордони країни тим, хто рятується від воєн на Близькому Сході і в Африці.

Друк

Обережно, фальсифікат! Як ринок будматеріалів залишився без контролю якості

on .

З 1 січня 2018 року в Україні скасовано обов'язкову сертифікацію будівельних матеріалів. Цей крок мав стати частиною гармонізації українських стандартів з європейськими. Малося на увазі, що рішення простимулює вітчизняний ринок будматеріалів і дозволить українським виробникам увійти зі своєю продукцією в Європу.

Всеукраїнська спілка виробників будматеріалів

03037, м. Київ, а/с 75, e-mail: info@ avbmv.com.ua, spilkavb@ gmail.com, тел. +38044 245-48-39