Друк

14 вересня Німецьке товариство міжнародного співробітництва GIZ провело Конференцію "Енергоефективність на підприємствах: можливості та рішення"

on .

14 вересня 2018 року за підтримки Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України та Проекту "Консультування підприємств щодо енергоефективності" GIZ, відбулася конференція на тему: "Енергоефективність на підприємствах: можливості та рішення".

Конференція проводилась з нагоди початку співпраці з промисловими підприємствами у рамках реалізації проекту "Консультування підприємств щодо енергоефективності".
Проект передбачає технічну підтримку виробників будматеріалів у реалізації енергетичних аудитів відповідно до міжнародних стандартів, а також надання суттєвої підтримки у розробці та впровадженні економічно доцільних (рентабельних) інвестиційних заходів із підвищення енергоефективності.
За активної участі Спілки було відібрано 11 підприємств галузі, на яких найближчим часом розпочнеться реалізація заходів першого етапу пілотних проектів.


Також з 10 по 14 грудня 2018 для спеціалістів підприємств передбачено навчальний тур на підприємствах Німеччини. Все це - за повної фінансової підтримки GIZ.
Це – унікальна можливість залучити до позитивних змін провідних експертів та обладнання, адже енергоаудит, робота експертів та спеціалізованого обладнання, розробка проектів є доволі суттєвими вартісними витратами для будь-якого підприємства.
На конференції було активно представлено механізми залучення коштів на проведення модернізації підприємств, зокрема «зелені» кредити від ЄБРР та Укргазбанку, а також міжнародних фондів UNIDO та інших.

Всеукраїнська спілка виробників будматеріалів

03037, м. Київ, а/с 75, e-mail: info@ avbmv.com.ua, spilkavb@ gmail.com, тел. +38044 245-48-39