Друк

Харківський плитковий завод – центр виробництва української плитки

on .

Урочисто відкрито надсучасні лінії з випуску глазурованого керамограніту.

Потужність заводу тепер сягає 26,0 млн.кв.м в рік, а в Україні за 2017 рік вироблено всього 52,3, а за 7 місяців 2018 року – 29,9 млн.кв.м.

Голова Наглядової ради Харківського плиткового заводу Валентин Валентинович Шеветовський – істинний патріот і професіонал – він розбудовує завод... невпинно, без пауз.

Він зайшов на ХПЗ у 2005 році і вступив у конкурентну боротьбу на світових ринках: кожен рік модернізація і будівництво.

2016 рік – відкриття сучасної, 2018 рік – надсучасної ліній глазурованого керамограніту великих розмірів, тут роботи та інновації, підлога виблискує, стеля біла, комфорт...

Повчальна презентація від Валентина Шеветовського: кожному етапу будівництва – слайд, обсяги і фото виконавця, вдячність замовника і на банкеті – майстерність харківської опери та цінний подарунок.

Але особливість – Валентин Валентинович сам зачитує посаду і прізвище, сам характеризує і сам відзначає... бо то партнери, колеги і друзі, з якими він реалізував за два роки проект в 750,0 млн.грн. інвестицій.
Він пишається командою.

Вони знову озвучили програму будівництва нового заводу...

 

 

Колись київсько-російський письменник Михайло Булгаков вмовляв Й. Сталіна, наголошував, що неможливість писати для письменника рівнозначно похованню заживо, а якщо замовк письменник – то він «не настоящий».

Так і Валентин Валентинович – правильний бізнесмен сучасності – без упину розбудовує завод і забезпечує експорт в 30 країн світу...

Пишаємось ми, пишається Харківщина.

Губернатор Харківської області Юлія Олександрівна Світлична стверджує, що тут найкращий інвестиційний клімат в Україні, і що Харківщина – індустріальне серце України – тут кожен третій працює в промисловості.

Бо, як стверджує В. Шеветовський: «Завод – це бюджет, інше – похідне: кругообіг товарів, послуг і грошей».

 

 

 

Президент
Всеукраїнської спілки
виробників будматеріалів
Іван Салій

фото Prof Build

Всеукраїнська спілка виробників будматеріалів

03037, м. Київ, а/с 75, e-mail: info@ avbmv.com.ua, spilkavb@ gmail.com, тел. +38044 245-48-39